FisioCenter është klinikë lider
për Fizioterapi në Tiranë!

FisioCenter është e përkushtuar të ofrojë vazhdimisht sherbim profesional per fizioterapi në Tiranë. Ne ofrojmë një shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe sjellim përvojën italiane të fizioterapisë në Shqipëri. Nëse jeni duke kërkuar për një fizioterapist në Tiranë, jeni në vendin e duhur. 

Sherbime Lider Fizioterapie në Tiranë

Mësoni pse njerëzit na zgjedhin ne!

Që nga viti 2017, Fisiocenter ofron vlerësim, diagnostikim, rehabilitim fizioterapeutik dhe trajtim osteopatik të shumë patologjive akute dhe kronike, muskulare apo skeletore, por edhe të problemeve respiratore, kardiovaskulare dhe neurologjike.

Trajtimi i duhur për problemin e duhur.

Ne vlerësojmë kohën dhe paratë tuaja

Ne kemi një fokus: gjetjen e diagnozës së duhur për çdo pacient dhe ofrimin e trajtimit të duhur dhe planit të rehabilitimit në kohën më të shpejtë të mundshëm. Kjo është arsyeja pse njerëzit zgjedhin FisioCenter pa pasur dyshime. Vlerësimet tona në "Google My Business" e tregojnë qartë këtë. 

Teknika Moderne

Kombinim i eksperiencës dhe teknologjisë për rezultate!

Rehabilitimi kërkon një qasje shumë-disiplinore përveç fizioterapisë për të përshpejtuar rikuperimin dhe për të ofruar rezultate më pozitive. Megjithëse trajtimi praktik është komponenti më kritik i rikuperimit, kur kombinohet me teknika inovative, rezultatet përmirësohen shumë.

Kush jemi?

Dr Andrea Settembrini

Dr. Andrea Settembrini, licensuar në Fizioterapi, i specializuar në OSCE (Osteopatic spine center education ) për Osteopati ( 5 vite) në Bolognia dhe i çertifikuar në Shkencat e lëvizjes në Romë.

10+ Vite

Eksperiencë

5k+ Klientë

të lumtur

Pse te na zgjidhni ne per Fizioterapi ne Tirane?

E dimë që çdo person ka dyshime. Kjo është arsyeja pse ne jemi këtu duke ofruar konsultime falas për çdo pacient. Përveç kësaj, disa arsye pse njerëzit na besojnë neve:

Cilësia e shërbimit

Ndryshe nga klinikat e tjera, ne jemi të fokusuar vetëm në fizioterapi. Kjo na ndihmon të mbajmë një cilësi të lartë shërbimi dhe shkallë suksesi.

Teknika bashkëkohore

Ne kombinojmë teknikat tona të fizioterapisë me teknikat më bashkëkohore teknologjike.

Çmimet konkurruese

Paratë nuk janë misioni ynë primar. Njerëzit e dinë se mund të mbështeten në shërbimet tona pa pasur nevojë të shqetësohen shumë për çmimet.

Shërbimet tona

Pacientët tanë janë motivimi ynë. Me kalimin e viteve ne kemi ndryshuar shumë jetë dhe jemi të lumtur ta ndajmë me ju suksesin tonë! 

Osteopatia është një lloj mjekësie alternative që ka të bëjë me manipulimin fizik të indeve të muskujve dhe kockave të trupit.

TecarTerapia® stimulon në mënyre natyrale e të lokalizuar sistemin emolinfatik, redukton inflamacionin dhe dhimbjen duke funksionuar si katalizator për të fuqizuar reagimet fiziologjike të organizmit.

Ushtrimet terapeutike janë lëvizje dhe aktivitete fizike të dizajnuara për të rivendosur funksionin dhe fleksibilitetin, për të përmirësuar forcën dhe për të ulur dhimbjen.

Terapia manuale është një trajtim fizik që përdoret për të trajtuar dhimbjen dhe paaftësinë muskuloskeletore; më së shumti përfshin brumosjen dhe manipulimin e muskujve, mobilizimin e kyçeve dhe manipulimin e tyre.

Terapia me valë shoku (ShockWave) është një pajisje multidisiplinare që përdoret në ortopedi, fizioterapi, mjekësi sportive, urologji dhe mjekësi veterinare. Asetet kryesore janë lehtësimi i shpejtë i dhimbjes dhe rivendosja e lëvizshmërisë.

Shiriti kineziologjik është një mënyrë specifike trajtimi që përfshin vendosjen e shiritave special në trupin tuaj në drejtime specifike për të ndihmuar në përmirësimin e lëvizshmërisë tuaj dhe mbështetjen e nyjeve, muskujve dhe tendinave tuaja.

Trajtimet tona

Keni të njëjtin problem? Leximi i artikujve tanë për trajtimet e fizioterapisë në Tiranë mund t'ju ndihmojë të gjeni problemin tuaj ose një zgjidhje. Ju gjithmonë mund të na kontaktoni për më shumë ndihmë. 

Lexoni blogun tonë

Në blogun tonë, ne shfaqim problemet më të zakonshme që lidhen me fizioterapinë. Ju mund të gjeni simptoma, shkaqe ose trajtime për problemin tuaj. 

Pyetje të shpeshta nga pacientët tanë në Tiranë.

Dr. Andrea Settembrini është fizioterapisti juaj. Ai është i licencuar në Fizioterapi, i specializuar në OSCE (Osteopatic spine center Education) për Osteopati (5 vjet) në Bolonjë dhe i certifikuar në Shkencat e Lëvizjes në Romë.

Fizioterapia nuk duhet të ketë dhimbje dhe është plotësisht e sigurt. Fizioterapia shpesh aktivizon indet e thella dhe është mjaft e mundur që të ketë ndjesi pas një seance trajtimi. Por kjo është gjithashtu mjaft normale. 

Fizioterapisti nuk është si një trajner personal. Fizioterapistët kanë gjashtë vite shkollim dhe një jetë të arsimit të vazhdueshëm. Ata janë ekspertë në lëvizje dhe funksionimin e trupit por gjithashtu lidhet me kushte specifike mjekësore.

Është e kuptueshme që nëse kemi dhimbje, duam të shërohemi menjëherë. Shumë njerëz kërkojnë ilaçe që ofrojnë lehtësim të shpejtë dhe shumë njerëz i drejtohen ilaçeve që premtojnë të eliminojnë dhimbjen tuaj. Këto kura thjesht maskojnë dhimbjen dhe shpesh na detyrojnë në një cikël të vazhdueshëm dhimbjeje dhe përdorimit të drogës. Fizioterapia shkon në shkakun kryesor themeltar të dhimbjes suaj. Fizioterapia kërkon një zgjidhje afatgjatë për të reduktuar dhimbjen në mënyrë natyrale dhe të përhershme.

Jeni të interesuar për trajtimet që ne ofrojmë?

Merrni një përgjigje profesionale

Ju lutemi dërgoni informacionin tuaj dhe ekspertët tanë do t'ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur.

Email

info@fisiocenter.al

Adresa

Ish Blloku Tirane

Plotësoni formularin për të na kontaktuar

sqAlbanian