Shërbimet tona të Fizioterapisë

Breadcrumpmbs >> Shembull

Terapia manuale

Terapia manuale është një trajtim fizik që përdoret për të trajtuar dhimbjen dhe paaftësinë muskuloskeletore; më së shumti përfshin brumosjen dhe manipulimin e muskujve, mobilizimin e kyçeve dhe manipulimin e tyre.

Ushtrime terapeutike

Ushtrimet terapeutike janë lëvizje dhe aktivitete fizike të dizajnuara për të rivendosur funksionin dhe fleksibilitetin, për të përmirësuar forcën dhe për të ulur dhimbjen.

Terapia ShockWave

Terapia me valë shoku (ShockWave) është një pajisje multidisiplinare që përdoret në ortopedi, fizioterapi, mjekësi sportive, urologji dhe mjekësi veterinare. Asetet kryesore janë lehtësimi i shpejtë i dhimbjes dhe rivendosja e lëvizshmërisë.

Terapia Tecar

Tecar terapia vepron duke stimuluar vetë proceset e riparimit fiziologjik të trupit. Kjo është arsyeja pse përdoret shpesh për rigjenerimin e indeve.

Osteopati

Osteopatia është një lloj mjekësie alternative që thekson manipulimin fizik të indeve të muskujve dhe kockave të trupit.

Kinesiotaping

Shiriti kineziologjik është një mënyrë specifike trajtimi që përfshin vendosjen e shiritave special në trupin tuaj në drejtime specifike për të ndihmuar në përmirësimin e lëvizshmërisë tuaj dhe mbështetjen e nyjeve, muskujve dhe tendinave tuaja.

sqAlbanian