Galeria

Rezultatet që duam

Para - Pas FisioCenter

Na kontaktoni tani!

Histori suksesi

Pacientët tanë janë motivimi ynë. Me kalimin e viteve ne kemi ndryshuar shumë jetë dhe jemi të lumtur ta ndajmë me ju suksesin tonë!
Jeni të interesuar për trajtimet që ne ofrojmë?

Merrni një përgjigje profesionale

Ju lutemi dërgoni informacionin tuaj dhe ekspertët tanë do t'ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur.

Email

info@fisiocenter.al

Adresa

Ish Blloku Tirane

Plotësoni formularin për të na kontaktuar

sqAlbanian