Inovacioni dhe Mjekësia
bashkuar nga teknologjia!

Përvoja jonë dhjetëvjeçare në sektorin e ortopedisë për të ofruar një shërbim inovativ në fushën e mjekësisë së posturës. 

FisioCenter: Në shërbim të mirëqenies tuaj

Inovacioni, teknologjia dhe përvoja kanë dalluar gjithmonë çdo hap të historisë sonë që nis nga larg, duke vënë në shërbimin tuaj aftësitë tona promovojnë mirëqenien fizike dhe motorike në përgjigje të çdo nevoje. FisioCenter është një klinike e lindur nga dekada përvojë në sektori ortopedik që synon të ofrojë një shërbim shumë inovativ në fushën e mjekësisë së qëndrimit të aplikuar në sport, punë dhe kohë të lirë.

Struktura jonë është vazhdimisht në zhvillim dhe synon të ofrojë një paketë të plotë dhe të personalizueshme aktivitetesh dhe shërbimesh që synojnë drejtpërdrejt përmirësimin e jetës dhe zgjidhjen e problemeve që lidhen me të gjithë.

Të gjitha shërbimet e nevojshme për shëndetin

Në përditësime të vazhdueshme dhe të vazhdueshme, shërbimet tona janë një përqendrim i teknologjisë dhe studimit për zgjidhjen e problemeve të ndryshme që pacientët tanë dhe profesionistët e lidhur mund të hasin.

Software

Softueri më i mirë i analizës ortopedike.

Tabane ortotike

Shtyllat perfekte për të gjitha nevojat tuaja.

Sistemet e analizës

Sistemet e zbulimit të zhvilluara rishtazi.

Divizioni i Sporteve

Ne projektojmë zgjidhje për atletët profesionistë.

FisioCenter: Klinika Lidere e Fizioterapisë për Plantar Web në Tiranë.

I lindur nga nevoja për ta bërë atë të aksesueshme për një publik gjithnjë e më të vetëdijshëm për rëndësinë e sistemeve mbështetëse për qëndrimin dhe sportet dhe aktivitete të tjera, ekipi i zhvillimit të FisioCenter ka studiuar një platformë inovative në internet për projektimin dhe prodhimin e shtrojave të personalizuara të njohura si Ueb plantar.

Softueri, unik në Itali, u zhvillua për të lejuar të gjithë operatorët në sektorin e ortopedisë që të transmetojnë menjëherë të dhënat e pacientit në zyrën qendrore që rrjedhin nga testet parabodometrike, recetat anamnestike dhe recetat e ngjashme, duke lejuar kështu departamentin e autorizuar të prodhimit të shfrytëzojë plotësisht.

të dhëna për realizimin e çdo lloji të veçantë të ortotikës për të arritur nevojat e ndryshme të pacientëve. Prandaj, çdo specialist do të jetë në gjendje të lidhë lehtësisht sistemet e tij të marrjes së të dhënave instrumentale me softuerin tonë të modelimit 3D, gjithmonë aktiv dhe funksional.

Shërbimi ynë përpunon informacionin e marrë dhe vendos se cila është zgjidhja më e mirë ortotike bazuar në të dhënat e marra, duke filluar (konfirmimi i mëparshëm nga eksperti) fazën e projektimit dhe prodhimit të ortotikës, duke parashikuar realizimin dhe dorëzimin e tij në një kohë shumë të shkurtër.

A keni ndonje pyetje?

Një referencë jo vetëm për ortopedët

Të gjitha qendrat e autorizuara Plantar Web janë të pajisura me të gjitha mjetet e analizës postural të teknologjisë më të fundit të përputhshme me platformën, është në gjendje të marrë të dhënat e sakta të pacientit dhe për rrjedhojë rezultatin më të mirë të mundshëm.

Platforma Plantar Web aktualisht është e disponueshme në 50 qendra në të gjithë Italinë, në qytetet kryesore të veriut, qendrës dhe jugut. Na kontaktoni për të gjetur Qendrën më të afërt të Autorizuar në ueb Plantar!

0 +
Qendrat e specializuara
0 +
Konsumatorë të kënaqur
0
Ditë pritjeje
0 +
Profesionistë të licencuar
Jeni të interesuar për trajtimet që ne ofrojmë?

Merrni një përgjigje profesionale

Ju lutemi dërgoni informacionin tuaj dhe ekspertët tanë do t'ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur.

Email

info@fisiocenter.al

Adresa

Ish Blloku Tirane

Plotësoni formularin për të na kontaktuar

sqAlbanian