Rreth Nesh

FisioCenter është një klinikë fizioterapie e vendosur në zemër të Tiranës, Shqipëri. Misioni ynë është të përmirësojmë shëndetin e çdo pacienti duke ofruar trajtimet më profesionale të fizioterapisë në Shqipëri. 

FisioCenter

Nëse jeni duke kërkuar për fizioterapi në Tiranë. Fisiocenter sjell në Tiranë përvojën italiane në fushën e osteopatisë dhe fizioterapisë. Nën kujdesin e Dr. Andrea Settembrini i licencuar në Fizioterapi, i specializuar në OSCE (Osteopatic spine center Education) për Osteopati (5 vjet) në Bolonjë dhe i certifikuar në Shkencat e Lëvizjes në Romë.

Që nga viti 2017, Fisiocenter ndodhet në Tiranë, duke ofruar vlerësim, diagnostikim, rehabilitim fizioterapeutik dhe trajtim osteopatik të shumë patologjive akute dhe kronike, muskulare apo skeletore, por edhe të problemeve respiratore, kardiovaskulare dhe neurologjike. Përmes aparaturave inovative, teknikave osteopatike, protokolleve të personalizuara të rehabilitimit për çdo pacient!

Dr Andrea Settembrini

Dr. Andrea Settembrini është diplomuar në Fizioterapi për Shkenca Motorike, aktualisht duke studiuar Osteopati në OSBE (Ostheopatic Spine Center Education) në Bolonjë.

“Kur fillova të punoj si fizioterapist, kuptova se qenia njerëzore është komplekse, e përbërë nga shumë elementë që ndërthuren me njëri-tjetrin”

Andrea thotë: “Ky kompleksitet është një strukturë ku psikika, trupi dhe kimia (ushqyesit) ndërveprojnë me njëra-tjetrën.
"Këta elementë janë thelbësorë dhe një terapist që dëshiron të ndihmojë një pacient duhet domosdoshmërisht t'i njohë mirë këto elemente për ta ndihmuar atë të rifitojë ekuilibrin dhe shëndetin!"

Msc. Enxhi Kurti

Enxhi Kurti është diplomuar në vitin 2015 për Fizioterapi në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti i Shkencave Mjekësore. Ka përfunduar Masterin Shkencor 2-vjeçar në vitin 2017.

Pjesë e stafit të FisioCenter që në 2017!
“Me kalimin e viteve jam rritur shumë profesionalisht, duke ndjekur dhe trajtuar çdo pacient me kujdes dhe përkushtim për të kuptuar më mirë origjinën e problemit. Të ndihmosh njerëzit të kuptojnë se nga mund të vijnë problemet e tyre fizike mund të jetë çelësi për një kurë më të shpejtë”. Vendosa ta bëj fizioterapinë profesionin tim të përjetshëm kur kuptova ndikimin që mund të bëj në jetën e njerëzve që takova përmes punës sime. Një nga aspektet më të rëndësishme të vlerësimit dhe trajtimit është edukimi që u jap pacientëve të mi.

Msc. Albina Shqepa

MSc. Albina Shqepa diplomuar në Fizioterapi, pranë Universitetit të Mjeksisë Tiranë, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, në vitin 2016 dhe në 2018 Master Shkencor në Fizioterapi.

Pas disa vitesh trajnime të vazhdueshme dhe eksperiencë në trajtimin me sukses të shumë rasteve pediatrike, neurologjike, dhe ortopedike, është tashmë pjesë e Fisiocenter Tirana.

"Ajo cka më pëlqen me tepër nga puna ime si fizioterapiste është të shoh pacientet e mi të rikuperuar plotësisht nga dhimbjet dhe disabilitete të ndryshme, ti jap zgjidhje natyrale dhe përfundimtare çdo problemi të tyre, dhe të marrë falenderime të përzemërta nga ata. Kjo më bën të jap çdo ditë më të mirën në punën time".

Dr Angelo Costantiello

Eksperienca per realizimin ne ortotike me vleresim te baropodometrise sitem, stabilometri dhe cad-cam te kompjuterizuar per kurimin dhe parandalimin e semundjeve te shputes dhe postures, vecanerisht vemendje e vecante i kushtohet trattamentit dhe sherimit te ushqimit diabetik me perditesim te kushtueshem te materialeve te reja dhe strukturore. dhe karakteristikat fizike për të aplikuar për kurimin e sëmundjeve të tilla.

Kategoria e Shoqatës Kombëtare të Këshilltarëve Federsan (Federazione Nazionale commercianti articoli Sanitari Ortopedici e Parafarmaci) me zyrë në Romë në Confcommercio.

Pjesëmarrja, në Relator cilësisë në “Il piede diabetico e le ulcere da pressione” në Alberobello (Ba) il 19/11/2005. Tema e lidhjes: “Le nuove tecniche e materiali per la realizzazione dell'ortesi plantare nel piede diabetico” Bashkëpunim teknik me disa qendra rehabilitimi, ndihma spitalore, Ausl dhe klinika private.

Përvojë e fituar në mënyrë të pavarur në sektorin e informatikës dhe telekomunikacionit; bashkepunim me laboratorin elettroteknik dhe informatik, per instalimin dhe riparimin e pajisjeve elektronike.

Agjent shitje në sektorin ortopedik me konsulent kryesor për zgjedhje protezash dhe ndihmë për invalidët.

0 +
Teknika që ndikojnë drejtpërdrejt në shanset e suksesit
0 +
Raste të suksesshme pacientësh në 5 vitet e fundit
0
Licencat dhe certifikatat ndërkombëtare

Histori suksesi

Pacientët tanë janë motivimi ynë. Me kalimin e viteve ne kemi ndryshuar shumë jetë dhe jemi të lumtur ta ndajmë me ju suksesin tonë! 

Hapat e thjeshtë për rezultatet më të mira.

01

Examination

Fizioterapisti ynë do të ekzaminojë rastin tuaj dhe do të caktojë trajtimin më të mirë të mundshëm. 

02

Planifikimi

Së bashku do të planifikojmë trajtimin bazuar në një orar të përshtatshëm!

03

Ushtrime

Hap pas hapi, ne do të fillojmë ushtrimet dhe do të monitorojmë të gjithë procesin.

04

Rutina

Vazhdoni përmirësimin. Ruajtja e një rutine të shëndetshme deri në fund. 

Shërbimet tona

Pacientët tanë janë motivimi ynë. Me kalimin e viteve ne kemi ndryshuar shumë jetë dhe jemi të lumtur ta ndajmë me ju suksesin tonë! 

Osteopatia është një lloj mjekësie alternative që ka të bëjë me manipulimin fizik të indeve të muskujve dhe kockave të trupit.

TecarTerapia® stimulon në mënyre natyrale e të lokalizuar sistemin emolinfatik, redukton inflamacionin dhe dhimbjen duke funksionuar si katalizator për të fuqizuar reagimet fiziologjike të organizmit.

Ushtrimet terapeutike janë lëvizje dhe aktivitete fizike të dizajnuara për të rivendosur funksionin dhe fleksibilitetin, për të përmirësuar forcën dhe për të ulur dhimbjen.

Terapia manuale është një trajtim fizik që përdoret për të trajtuar dhimbjen dhe paaftësinë muskuloskeletore; më së shumti përfshin brumosjen dhe manipulimin e muskujve, mobilizimin e kyçeve dhe manipulimin e tyre.

Terapia me valë shoku (ShockWave) është një pajisje multidisiplinare që përdoret në ortopedi, fizioterapi, mjekësi sportive, urologji dhe mjekësi veterinare. Asetet kryesore janë lehtësimi i shpejtë i dhimbjes dhe rivendosja e lëvizshmërisë.

Shiriti kineziologjik është një mënyrë specifike trajtimi që përfshin vendosjen e shiritave special në trupin tuaj në drejtime specifike për të ndihmuar në përmirësimin e lëvizshmërisë tuaj dhe mbështetjen e nyjeve, muskujve dhe tendinave tuaja.

Na gjeni në hartë

Ndodhemi në zemër të Tiranës. Mund të vini dhe të na vizitoni në çdo kohë, pasi ne punojmë gjatë gjithë ditëve të javës. 

Jeni të interesuar për trajtimet që ne ofrojmë?

Merrni një përgjigje profesionale

Ju lutemi dërgoni informacionin tuaj dhe ekspertët tanë do t'ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur.

Email

info@fisiocenter.al

Adresa

Ish Blloku Tirane

Plotësoni formularin për të na kontaktuar

sqAlbanian